Csicseriborsós gluténmentes egytálétel

2021.02.11

Gyorsan elkészíthető ebéd.

Hozzávalók 2 főre:

  •        kb. 20 dkg édesburgonya
  •        kb. 10 dkg vöröshagyma (közepes méretű)
  •        1 evőkanál olívaolaj
  •        2 db paradicsom (kb. 20 dkg)
  •        10 dkg fagyasztott brokkoli
  •        20 dkg csirkemell
  •        10 dkg csicseriborsó
  •        só, bors, kakukkfű
  •        édesnemes fűszerpaprika

Elkészítés:

  •    A zöldségeket megmossuk, majd apróra vágjuk.
  •    Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát.
  •    Hozzáadjuk a kockára vágott édesburgonyát, a felvágott paradicsomokat és a brokkolit, majd lefedve kb. 5 percig pároljuk. Néha keverjük át, majd adjuk hozzá az átmosott, lecsöpögtetett csicseriborsót, majd pároljuk további 5 percig. Ezalatt a csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük sóval, borssal, kevés fűszerpaprikával és kakukkfűvel, majd helyezzük a szeleteket a félig puha zöldségekre. Fedjük le ismét és pároljuk további 10 percig.

       

Jó étvágyat!
 

 © Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el